contact

adres

Lens nv
Liersesteenweg 400
2800 Mechelen
T 03 448.29.59
jobs@lens-careers.be


routebeschrijving


download plan (pdf)


certificaten


erkend wervings- en selectiekantoor


certificaten en logosCatherine Kerssebeeck (°1967), senior HR consultant, richtte in maart 2006, samen met Joost Vergauwen Focus HR Group op. Zij boogde toen op ruim 14 jaar ervaring bij een grote marktspeler in HR-dienstverlening waar haar focus in eerste instantie lag op de uitbouw van een kantorennetwerk in Vlaanderen. Nadien werd ze verantwoordelijk voor interne rekrutering, training & development en later als Human Resources Manager. Binnen Focus HR Group zette ze een kantorennetwerk in Oost-Vlaanderen en Antwerpen succesvol op de kaart. Haar stevig verankerde netwerk en specialistische kennis (ondersteund door diverse certificaten en opleidingen binnen de bedrijfspsychologie) bood al snel opportuniteiten op het vlak van rekrutering & selectie, executive search, en het ontwikkelen en beoordelen van potentieel. In mei 2011 integreerde ze haar kernactiviteiten in een nieuwe brand Lens, en omringde ze zich met een team van HR professionals. Naast haar activiteiten als trainer/coach behartigt Catherine assessment en development centers.

Shana Naegels (°1988) startte meteen na het behalen van haar masterdiploma criminologische wetenschappen (KU Leuven) haar loopbaan bij Lens als HR consultant. Gebeten en gepassioneerd door HR, koos zij resoluut en bewust voor een carrière binnen de HR consultancy. Shana genoot ondertussen intensieve opleidingen in de assessment center methodiek, psycho-analytische onderzoeken en interviewtechnieken. Bovendien specialiseerde zij zich onder meer in direct search en onderscheidt zij zich door haar grondige kennis van de meest innovatieve rekruteringstools.

Sofie Van der Eecken (°1976) is sinds mei 2011 senior HR consultant bij Lens.

Na een loopbaan als customer trainer in de IT-sector zette ze de stap richting HR-dienstverlening en werd ze commercieel consultant bij Ago en nadien office manager. Vervolgens injecteerde ze haar inmiddels opgedane know-how in Focus HR Group waar ze een aantal jaren de vestiging in Sint-Niklaas leidde en wervings- en selectieopdrachten coördineerde binnen een ruime diversiteit aan sectoren.

Haar doorgedreven generalistische achtergrond en ondertussen bewezen expertise binnen Lens nv maakt dat zij in staat is om complexe rekruteringsopdrachten kwaliteitsvol managet. Zij specialiseerde haar verder in de assessment en development center methodiek.