kandidaten

Assessment

Een Assessment Center biedt behoorlijk wat kansen, méér dan je zou denken. Zie een Assessment Center dan ook als een unieke kans om jezelf beter te leren kennen en als stimulans voor verdere groei en ontwikkeling. Uw gegevens worden discreet behandeld. Enkel u en de aangewezen decision makers binnen de organisatie zullen worden geïnformeerd over de resultaten en het bijhorende advies.


Development

Een Development Center vormt het uitgelezen instrument om jou op een gerichte manier te kunnen begeleiden in je verdere ontwikkeling. Het vormt met andere woorden het startpunt voor een ontwikkeltraject.
Het doel van een Development Center is een duidelijk en volledig beeld te krijgen van jouw kernkwaliteiten, sterktes en leerpunten.
Leren en ontwikkelen staan centraal. We stimuleren jou in je verdere groei door het geven van gerichte feedback en door jou meteen toepasbare ontwikkelingstools aan te reiken die je zo kan inzetten in de praktijk.

Individuele coaching

Individuele coaching is een persoonlijke begeleidingsvorm, gericht op het ontwikkelen en ontplooien van iemands individuele kwaliteiten en talenten. Deze vorm van coaching is een zeer efficiënte en resultaatgerichte manier om je professionele doelstellingen te bereiken.

Vaak is het individuele coachtraject een vervolg op een Development Center. Maar je kan ook op eigen initiatief aankloppen. Wens je je leiderskills verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een carrièremove maar weet je niet hoe en wat? Zou je zelf meer een coachend leider willen zijn?

De coaching gebeurt onder de vorm van diverse gesprekken, bij voorkeur in de kantoren van Lens. Tijdens de gesprekken besteedt de coach veel aandacht aan bewustwording en ontwikkeling met als doel je zelfsturend vermogen te bevorderen.


Dedicated search & selection

Voor u als kandidaat vervullen wij de rol van vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij bieden u een professioneel klankbord en deskundigheid met betrekking tot carrièremogelijkheden en heroriëntatie. Dit vertaalt zich in persoonlijk advies, uitgaande van uw eigen kracht en ambitie en van uw individuele competenties en behoeftepatroon.